O nama

Brevis
O NAMA

Gradimo za budućnost

Brevis d.o.o. vaš je dugogodišnji partner u području građevinarstva, a fokus je posebno usmjeren na područje završnih radova, odnosno izvedbe radova hidroizolacije. Naši djelatnici posjeduju dugogodišnje iskustvo u izvođenju radova, a čine ih vrhunski majstori, inženjeri, ekonomisti i drugi. Izvođenjem radova u hotelskom sektoru stekli smo iskustvo i povjerenje investitora, te smo u nekoliko navrata odabrani kao glavni izvođač na izvedbi hotela, kampova i drugih objekata .

Naša misija

Razvijanje i održavanje poslovnih odnosa s domaćim i stranim partnerima osiguravajući visoke standarde kvalitete iz područja građevine koji se temelje na dugogodišnjem znanju i tradiciji, inovativnosti te snažnoj društvenoj odgovornosti i povjerenju u uspješnu provedbu svih poslova.

Naša vizija

Želimo biti tvrtka koje kontinuirano raste, razvija se i postaje prvi izbor pri odabiru građvinskih radova. Želimo biti mjerilo kvalitete i profesionalnosti, pri tome želimo biti dostupni svim našim kljentima i poželjan poslodavac našim zaposlenicima. Također želimo poslovati kao društveno odgovorno poduzeće koje osluškuje i razumije potrebe zajednice u kojoj postojimo i radimo.

Naš tim

Brevis.d.o.o. je tvrtka koja želi biti mjerilo kvalitete i profesionalnosti, pri tome želimo biti dostupni svim našim kljentima i poželjan poslodavac našim zaposlenicima.


Naš tim sastavljen je od vrhunskih stručnjaka i vrijednih radnika kojeg čine:

  • Inženjeri
  • Poslovođe
  • KV Majstori

Preuzmite brošuru:
MAPEI Svijet

Naše djelatnosti

Uz izvođenje građevinskih radova bavimo se i konzultacijama, kvalitetom, troškovima, analizama, podrška i planiranje

Hidroizolacije i specijalistički radovi u građevinarstvu
Sanacije i rekonstrukcije građevina
Izgradnja građevinskih objekta